Umor

Mai multe dale de pe Ștefan cel Mare au crăpat după ce au fost deocheate de un inconștient

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
16 mai, 2023

Primăria Constanța este nevoită să intervină din nou pe strada Ștefan cel Mare și să înlocuiască o mare parte din dalele ce tocmai au fost înlocuite. Totul s-a întâmplat din cauza unui constănțean care, în loc să-și vadă de treaba lui, s-a oprit să admire proaspăta lucrare.

„Eram cu soția, aveam drum în zonă și chiar mă gândeam că va trebui să fim atenți, ca să nu calcăm în vreo groapă, șanț și să ne rupem ceva“, povestește Costantin Heităr. „Când colo, în loc de pământ și gropi, am văzut niște dale. I-am spus și soției: Uite, dragă, dale! Și cum ne uitam, așa, admirativ la ele – nu ne-a interesat că erau puse aiurea, ci doar ne bucuram că sunt – au început să crape sub ochii noștri, să se fărâmițeze…“.

Imaginile cu dalele crăpate au circulat imediat pe rețelele de socializare, iar primarul Vergil Chițac nu a ezitat să meargă la fața locului și să se pozeze în timp ce îl arată cu degetul pe constănțeanul responsabil de tot dezastrul.

„Exact cum vă spuneam!“, a transmis Chițac. „Sunt unii care încearcă zilnic să stârnească valuri de nemulțumire, orice am face! Dalele astea nu sunt făcute să te holbezi la ele, ci ca să circuli pe ele. Acum, poftim, le scoatem și punem altele, pentru că asta se întâmplă atunci când cetățenii nu știu să aprecieze și nu au încredere! Ia mai dă-vă-n p@$a mea!“

Actualitate