Umor

Mamaia a învins Spermezeu şi Cuca Măcăii, câştigând titlul „Destinaţia Turistică a Anului 2023“

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
28 aprilie, 2023

Mare zi de sărbătoare şi bucurie în cadrul Primăriei Constanţa! După o luptă acerbă în cadrul competiţiei „Destinaţia Anului 2023“, staţiunea Mamaia a ieşit învingătoare la categoria „Destinaţii Turistice“.

În cadrul prestigiosului concurs, aşa cum a fost lăudat de nimeni niciodată, Mamaia a concurat împotriva unor destinaţii de prestigiu din România, precum Fundătura, Pârţeştii de Jos, Milcoiu, Frecăţei sau Udaţi-Mânzu. Însă lupta cea mai grea s-a dat cu Spermezeu şi Cuca Măcăii, care au strâns un număr impresionant de voturi.

„Important este că Mamaia a câştigat!“, spune George Măndilă, neica-nimeni-ul oficial trimis de Vergil Chiţac să ridice premiul. „Am avut şi puţin noroc, că nu a concurat Băicoiul… Da, ştiu, e frumos şi la Spermezeu şi la Cuca, însă ei nu au acolo marea. Cel mult câteva băltoace pe care oricum le avem şi noi, aici, în Constanţa. Oricum, e o cutumă europenă asta cu bălţile…“.

Actualitate