Din dorința de a oferi o calitate foarte bună a serviciilor, administratorul parcului acvatic mai crește puțin suspansul și anunță marea deschidere pentru sâmbătă, 22 iunie. Până atunci, totul va fi pregătit ca la carte, pentru ca aventura și distracția să atingă cote maxime.

Sunteți așteptați, cu mic, cu mare, pe 22 iunie, la deschiderea oficială Eforie Aqua Park. Intrarea este liberă și veți petrece momente de neuitat“, au transmis reprezentanții parcului.

Eforie Aqua Park este situat pe Aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona.

În această vară, Eforie Aqua Park are atracții noi și evenimente memorabile pe tot parcursul sezonului cald, programe de divertisment, petreceri cu spumă, concerte și spectacole pentru adulți și copii, de dimineața de la ora 9.00, până aproape de apusul soarelui.

O insulă tropicală amenajată în incinta parcului acvatic de la Eforie, va face vara aceasta deliciul copiilor. Ei se vor putea juca la umbra palmierilor cu fructe tropicale și multe jucării, când soarele este prea puternic.

Tot din această vară este amenajată o mini-discotecă, în care cei mici vor învăța să danseze și se vor bucura de răcoarea aerului condiționat, când soarele dogorește. Evenimente ce vor avea loc pe timpul verii pot fi urmărite și pe pagina de Facebook Eforie Aqua Park.

Eforie Aqua Park este unul dintre cele mai moderne parcuri acvatice din România, dotat cu nouă tobogane, care le oferă turiștilor experiențe unice. Alte atracții pentru cei care calcă pragul parcului acvatic sunt: un jacuzzi cu capacitate de peste 25 persoane, zona de rodeo, spectacole cu personaje din desene animate, magicieni și clovni, aqua zumba, face painting și multe alte activități pentru copii.

Vizitatorii care își doresc puțină liniște, se bucură de intimitate și pot savura cocktailuri în zona VIP, dotată cu baldachine. Cei care se simt norocoși, pot participa la tombolele organizate zilnic, pentru a câștiga premii atractive.

(Visited 497 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.