Medicul fusese condamnat în trecut la închisoare cu suspendare pentru că și-a bătut nevasta și, deoarece se afla încă în termenul de încercare când și-a maltratat copilul, are mari șanse ca acum să intre în pușcărie.

Radu Blagoe, un medic chirurg de la Spitalul CFR din Timişoara, condamnat la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru că a bătut-o în anul 2013 pe soţia sa, pe care o suspecta că îl înşală, a recidivat. Medicul este acuzat că l-a bătut pe fiul său în vârstă de 13 ani, care i-a fost încredinţat la divorţ.

Mama băiatului, Carolina Fodor, a declarat pentru renaşterea.ro că locuieşte în Austria şi i-a lăsat fiului său un telefon pentru a o anunţa în cazul în care i se întâmplă ceva. Femeia a povestit că vineri opt noiembrie a primit de la fiul său mai multe mesaje: „Ajută-mă, mama! Spune-i lui bunu… repede… te rog… să sune la 112… să vină Poliţia… te roooog… pe mine mă dor coastele de nu mai pot… mă doare când respir!”.

Femeia a declarat pentru renaşterea.ro că fiul său i-a trimis şi poze în care se vedea că este lovit, iar băiatul ar fi fost bătut pentru că a luat un 6 la istorie şi un 7 la limba latină. Femeia a povestit că a alertat Protecţia Copilului şi Poliţia şi a plecat de urgenţă în ţară, iar copilul a fost internat la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu”.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Timiş, copilul a fost externat luni, 11 noiembrie, iar pe numele medicului a fost deschis un dosar penal de rele tratamente aplicare minorului, informează adevarul.ro.

(Visited 4.989 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.