Ce mai poți spune când Primăria, instituția care administrează urbea, vorbește despre propriul oraș ca despre o așezare din evul mediu, care oferă cetățenilor condiții ca la țară?

Te întrebi oare unde au fost sutele de funcționari și angajați ai Primăriei în tot acest timp de au aflat brusc că orașul Constanța arată jalnic, cu minime condiții de civilazție. Te miri de nesimțirea și tupeul celor care vorbesc în numele instituției, de parcă ieri s-a inventat Primăria.

Primăria Constanța a postat astăzi un mesaj pe propria pagină de Facebook, prin care prezintă orașul ca pe o localitate din evul mediu.

„Sunt zone din Constanța în care încă ne simțim ca în evul mediu, ca și cum nu am fi părăsit statutul de sat. Vara călcăm prin țărână, iar primăvara, toamna și iarna, când plouă, înotăm prin noroi.

Această situație se găsește în cartierul Tomis III, în zona blocurilor M4, acolo unde, în locul unei parcări, trebuia construită o biserică. Societatea civilă s-a impus în acest caz și, pentru că nu au fost respectate prevederile legale cu privire la obținerea autorizației de construire, instanța a decis anularea acesteia. Ca urmare, s-a renunțat la edificarea lăcașului de cult.
Dar, pentru că începuseră deja săpăturile pentru fundația bisericii, fosta parcare este acum o mare de nămol. Și nu terapeutic”, se arată în postarea Primăriei Constanța.

Dacă acest mesaj ar fi venit din partea primarului Vergil Chițac ar fi fost ceva firesc, ținând cont că edilul a fost recent ales în funcție. Însă, atâta timp cât mesajul a venit din partea Primăriei, instituție care are tocmai menirea de a se preocupa ca astfel de situații să nu existe, este doar o dovadă de dispreț față de cetățeni și oraș. O primărie care calcă în picioare, în mod deliberat, imaginea propriului oraș ar trebui desființată, fiindcă e clar că nu face decât să își bată joc și să risipească banii publici.

Iar cei care au conceput și aprobat acest mesaj ar trebui scoși afară pe geamul Primăriei!

(Visited 373 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.