Mai multe ambulanțe au fost solicite să intervină astăzi la un barbershop din Constanța. Din primele informații, se pare că mai multor clienți, de meserie bombardieri, le-ar fi venit ciclu în același timp, producând panică atunci când aceștia au văzut sânge.

Ignațiu, una dintre victime, povestește suspinând că doar ce venise de la manichiura și dorea să i se ia puțin din bretonel, când a simțit o jenă în partea inferioară a corpului. „M-a luat amețeala când am văzut. Am luat imediat șervețele umede din gentuță, dar îmi era frică. În același timp, corpul meu se simțea împlinit. Nu știam de ce plâng fără motiv de 3 zile și sunt irascibilă”, povestește bărbatul, care petrece mai bine de 3 ori pe zi la saloane de masaj, înfrumusețare și epilare.

Medicii de pe ambulanță i-au transportat pe cei trei bărbați la spital, spunând că cel mai probabil este vorba despre „boala fătălăului cârpit”, o afecțiune autoimună care afectează ovarele indivizilor care merg la barbershop în loc de frizerie.

La fața locului au sosit și mai mulți psihoterapeuți pentru a le oferi consiliere psihologică celorlalți clienți, afectați emoțional de drama prietenilor lor.

(Visited 8.829 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.