Potrivit reprezentanților Direcției Generale a Poliției Locale Constanța (DGPL), valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate în cursul zilei de 3 ianuarie 2019 se ridică la 52.405 lei.

Din cele 258 de amenzi, „46 de abateri au fost constatate pentru nerespectarea normelor privind menținerea curățeniei pe domeniul public al unității administrativ teritoriale, 20 de abateri pentru tulburarea ordinii și liniștii publice în zonele adiacente centrelor comerciale, parcurilor, piețelor agroalimentare și în cartiere, 56 sancțiuni pentru nedeținerea titlului de călătorie valabil pe mijloacele de transport public în comun si 63 de încălcări ale legislației rutiere“, transmite purtătorul de cuvânt al DGPL, Valentina Chiriță.

Tot în cursul zilei de 3 ianuarie, chiar în centrul orașului, pe bulevardul Tomis, polițiștii locali au prins un individ care a condus un autoturism fără a avea permis de conducere, faptă ce se pedepsește cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă recomandăm tuturor persoanelor, fizice sau juridice, să adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale“, informează DGPL.

Pentru evitarea incidentelor nedorite și a oricăror situații de natură să tulbure ordinea de drept a constănțenilor, polițiștii locali solicită constănțenilor să semnaleze faptele de natură antisocială la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142 (WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate.

 

(Visited 202 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.