Numită „Vrem o lume curată și dezinfectată, vrem să fim frumoase și aranjate, vrem să ne întoarcem la salon!”, petiția a strâns în câteva ore peste 5.000 de semnături și 23.000 de distribuiri.

Saloanele de înfrumusețare cer să fie lăsate să funcționeze chiar și în actualul context epidemiologic, cu obligația de a asigura anumite măsuri de siguranță pentru cliente și personalul angajat.

Femeile invocă faptul că ele trebuie să fie frumoase și aranjate, indiferent de cât de mare este amenințarea reprezentată de coronavirus.

Coafura, frizeria, manichiura, pedichiura, cosmetica rămân indispensabile celor care respectă regulile impuse de Corona Virus! Semnați dragele mele petiția de revenire la normalitate, voi cărora vă lipsesc serviciile noastre, voi care aveți încredere în noi! Ajutați-ne să redeschidem salonul pentru voi!

Dar, zilele trecute mă gândeam de ce mi-ar fi teamă în legătură cu acest virus și ce pot face cu teama asta, ca ea să devină utilă și bună la ceva?  Mi-am răspuns imediat că teamă îmi este de ignoranța și iresponsabilitatea unora care nu știu că a preveni e mai simplu și mai ușor, decât a trata! Prevenția face diferența!

Iar noi aplicăm prevenția!

Salutăm dreptul la sănătate și pentru a rămâne sănătoși este vital să evităm interacțiunea cu mai multe persoane în același timp, să ne bucurăm de beneficiile tehnologiei.

Iar noi vă vom programa astfel încât să nu vă întâlniți decât cu persoana solicitată pentru a vă executa serviciul solicitat ( manichiură, pedichiură, cosmetică, tuns, vopsit și coafat)!

E nevoie doar de cumpătare, echilibru și conștientizarea situației de risc în care ne aflăm. Este important să conștientizăm că este vorba de un risc, nu de o condamnare. Și, în fața riscului, dacă știm cum să respectăm regulile devenim protejați

Iar noi vă protejăm cu toate elementele destinate protejării vieții și sănătății: dezinfectanți, alcool, mânuși, măști de protecție, ustensile curate și dezinfectate!

Semnați dragele mele petiția de revenire la normalitate, voi cărora vă lipsesc serviciile noastre, voi care aveți încredere în noi! AJUTAȚI-NE  SĂ REDESCHIDEM SALOANELE PENTRU VOI!”, se arată în textul petiției.

 

(Visited 26.424 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.