Umor

Petre din „Moș Crăciun și prietenii săi“, omul din spatele paginii Primăria Constanța

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
20 aprilie, 2021

Unul dintre cei mai celebri comunicatori din ultimii ani, nea Petre din „Moș Crăciun și prietenii săi“ (video mai jos) a fost dezvăluit ca fiind consilierul personal secret al primarului Vergil Chițac.

„Păi nea Petre a fost tot timpul în spate, chiar și în campania electorală“, spune o sursă din Primărie. „Dacă nu v-ați prins până acum, mandatul domnului primar este chiar așa: Vergil Chițac și prietenii săi. Nea Petre a fost adus în echipă pentu că se face că nu aude și are idei extrem de fixe. Lucrăm cu profesioniști. Este ce trebuie!“

De asemenea, printre altele, nea Petre este și coordonatorul conținutului publicat pe pagina de Facebook Primăria Constanța, unde este aplicat cu succes stilul „fiecare cu realitatea lui“, abordare ce l-a și consacrat pe celebrul autor de poezii cu Moș Crăciun.

Procedura de lucru este următoarea: pe câte un bilețel, toată lumea scrie un cuvânt în mod pur aleatoriu, nu contează din ce domeniu. Bilețelele sunt puse într-un bol, amestecate, iar nea Petre extrage câteva, apoi le pune în ordine, legându-le în frumoase texte ce ne amintesc tuturor de anunțurile agramate scrise de un vecin pensionar la avizierul de la întreținerea blocului.

„Se merge mult pe nostalgie“, a explicat un postac din staff-ul de comunicare.

.

Actualitate