Sunai Techin, zis Lamă, (32 de ani), interlop de familie bună din Constanţa, a vrut să-i facă uneia dintre iubitele sale o farsă, ca surpriză a aniversării unei săptămâni de relaţie. Nici prin cap nu i-a trecut că tânăra va ceda psihic în momentul în care s-a trezit printre rafturile unui supermarket Lidăl.

După ce i s-a făcut cinste cu o intervenţie cu botox, Liliana Sugaciu (25 de ani) a fost urcată în maşină de iubitul ei, care a legat-o la ochi şi i-a spus că urmează o surpriză.

Credeam că, în sfârşit, mă duce să-mi arate noua maşină (pe) care mi-a promis-o încă din primele minute când m-a agăţat“, spune Liliana, ariticulând cu greu cuvintele din cauza buzelor. „Pi**-*-aş pe el de prost cu glumele lui!“.

Când a fost dezlegată la ochi, în locul unui BMW nou-nouţ, tânăra s-a lovit cu privirea de oferta la papuci de casă de pe raftul unui magazin Lidăl. După un moment în care a stat încremenită, Liliana s-a dezlănţuit.

Domnule, făcea ca toţi dracii! Nu prea înţelegea nimeni ce spune, dar am dedus că zicea cu morţii în sus şi morţii în jos şi îl tot lovea pe băiatul ăla cu o poşetuţă aurie, în timp ce el râdea cu lacrimi“, povesteşte un martor.

Tânăra a făcut o criză de isterie, reproşându-i iubitului că a adus-o printre toţi săracii care cumpără mâncare feic. Liliana s-a liniştit subit după ce iubitul i-a aplicat un pumn în stomac şi a târât-o afară din magazin în aplauzele celor prezenţi.

Ca s-o împace, cei doi au petrecut 1 oră şi 45 de minute stând în coadă la McDrive’ul de la Delfinariu. “Nu mi-a fost uşor să trec printr-o asemenea umilinţă, dar ce să fac dacă-l iubesc?!

Pentru că am jurat că vom păstra secrectul, Sunai Techin ne-a mărturisit că la vară le va face o farsă tuturor iubitelor sale şi le va duce în Satul de Vacanţă.

 

(Visited 1.619 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.