Timp Liber

Asociația „Poiana lui Ovidiu“ aduce bunătăți alese la Târgul de Produse Tradiționale din Mamaia

Una dintre cele mai cunoscute asociații dedicate micilor producători locali din Dobrogea, „Poiana lui Ovidiu“, va fi prezentă la Târgului Național de Produse Tradiționale ce se va desfășura în Mamaia, la Aqua Magic.

Scris de 
 pe data 
24 septembrie, 2019

Târgul de Produse Tradiționale se va desfășura începând de vineri, 27 septembrie, ora 14.30.

Asociația „Poiana lui Ovidiu” va prezenta producători locali și produse din zona Dobrogei alături de cunoscuții „Țărani Dobrogeni“ și mult așteptații producători ai Federației Naționale a Producătorilor de Produse Tradiționale, care vor veni la târg cu miere și produse apicole, legume, brânzeturi proaspete și maturate și derivate din lapte, dulcețuri, gemuri,siropuri, murături, diverse sortimente de zacuști,produse din carne, mezeluri tradiționale specifice fiecărei regiuni a țării.

„Poiana lui Ovidiu“ a fost creată la inițiativa primarului din Ovidiu, George Scupra, cu scopul de a relansa agricultura locală dar și promovarea fermierilor și produsele acestora.

Orașul Ovidiu, prin satele Poiana și Culmea este recunoscut pentru livezile, viță de vie și produsele legumicole.

Mircea Ovezea, producător din orașul Ovidiu va prezenta publicului spre degustare produse din carne de pasare, pui, rață și bibilică.

Degustarea bunătaților preparate de Mircea Ovezea vor fi însoțite de muzică dobrogeană și de dansurile Anasamblului de Dansuri Tradiționale „Dobrogeanca”, din orașul Ovidiu.

 

Actualitate