Aplauze și multe urări de bine într-o secție de Poliție din Constanța pentru agentul Titel Semaca. Omul legii a reușit cu succes să imobilizeze și să-i care la dubă pe doi pensionari, care deja erau paralizați la pat și despre care spune că au refuzat să se legitimeze.

Inspirat de colegul său care a încercat să imobilizeze un bătrân bolnav în fața Prefecturii Constanța, din proprie inițiativă, Titel a mers pe fir pentru a depista o rețea de pensionari bolnavi, suspectați că ar pregăti un protest masiv ce ar pune în pericol guvernul PSD.

Investigația l-a dus pe polițist la azilul de bătrâni. Polițistul avea informații că ar adăposti mai multe persoane vârstnice care fac parte din rețeaua de protestatari. „Deci eram sigur că e mai mulți acolo care e băgați în treaba asta. I-am luat la verificat cameră cu cameră“, ne-a explicat agentul Titel.

Acesta spune că cei mai suspecți i s-au părut doi bărbați, trecuți bine de 70 de ani, care stăteau întinși pe paturi fără să miște. „I-am luat frumos cu bună ziua și ei… Nimic! Le-am cerut calm și răbdător să se legitimeze și ei tot nimic. Am insistat cu <vă rog frumos să-mi prezentați actele de identitate!>. Unu’ mormăia ceva acolo, dar am zis că trebuie să schimb placa“, spune Semaca, care ne-a relatat că una dintre asistente a încercat să obstrucționeze ancheta strigând la el că cei doi bătrâni sunt paralizați la pat și că nu pot vorbi. „Mă lași cu d-astea, i-am zis. Am atâția ani de poliție în spate, nu merge la mine vrăjelile astea“, a povestit Semaca.

Om de acțiune, polițistul Titel nu a mai stat la discuții cu cei doi suspecți. A chemat întăriri prin stație și, unul câte unul, i-a imobilizat pe suspecți și le-a întors mâinile la spate pentru încătușare. „S-a dat o luptă acolo! Ce să le fac, dacă n-a vrut să se legitimeze!“. Odată încheiată această procedură, bătrânii au fost luați în brațe și cărați către dubă. Deși ulterior i s-a demonstrat că cei doi pensionari sunt bolnavi și nu au nicio legătură cu acuzațiile aduse, Titel i-a amendat pentru refuzul de legitimare.

Chiar dacă Titel nu a reușit să destructureze rețeaua de bătrâni periculoși, care vin la proteste și aduc tot felul de injurii verbale guvernului acestei țări, consider că și-a făcut datoria exemplar și va fi premiat pentru curajul de care a dat dovadă“, a declarat șeful polițistului.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe terenClick AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 2.224 times, 3 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.