Eveniment

Polițiștii locali au predat educație civică în cadrul „Școlii Altfel“

Polițiștii din cadrul Direcției Generale a Poliției Locale Constanța au mers la Școala nr. 12 „B.P. Hașdeu“ în cadrul săptămânii „Școala Altfel“.

Scris de 
 pe data 
30 mai, 2019

Îndrumați de polițiștii locali, elevii au participat la o serie de activități preventiv-informative privind protecția mediului și educație rutieră.

Polițiștii au pus accent pe conștientizarea partipanților la trafic și le-au explicat celor mici pericolul la care se expun prin nerespectarea normelor rutiere.

De asemenea, au fost derulate și discuții tematice privind menținerea curățeniei și a dreptului de a avea un mediu curat și sănătos în municipiul Constanța.

Scopul acestor activități îl reprezintă adoptarea unei politici preventive construită în rândul elevilor claselor primare și gimnaziale, iar aceștia prin receptivitatea lor să conștientizeze și să-și asume responsabilitatea în ceea ce privește siguranța lor și a celor din jur, dar și păstrarea unor norme minime de curățenie pentru protejarea mediului înconjurător.

Activități similare se vor derula în mod constant!“, a transmis Valentina Chiriță, purtătorul de cuvânt al DGPL Constanța.

Sursa foto: DGPL Constanța

 

Actualitate