Umor

Premieră medicală la Constanța în 2022: primul pacient operat fără să dea șpagă la anestezist

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
5 ianuarie, 2022

Eveniment medical unic la Constanța chiar la începutul acestui an: un pacient care suferea de prostată a fost operat în Spitalul Județean Constanța fără a da șpagă la medicul anestezist.

Premiera a fost semnalată de conducerea spitalului, care a căutat în analele instituției un caz similar în ultimii 30 de ani:
„Anul 2022 a venit cu o premieră absolută și pentru Spitalul Județean Constanța. La Cluj a fost realizat primul transplant de inimă, la Timișoara se operează în premieră tumori pe creier, iată că și Constanța pășește în lumea bună a medicinii: ieri a fost operat primul pacient fără să dea șpagă la medicul anestezist”.

Intervenția a fost realizată de medicul Teo Perez Cubani, o somitate în materie în sistemul medical, recunoscut că nu a iertat de la celebra atenție pe nimeni în întreaga sa carieră.

„Ne-a surprins pe toți această intervenție gratuită. Teo nu face astfel de gesturi, cred că l-au afectat petardele de Revelion”, a mărturisit un coleg.

Contactat telefonic, mediul Teo Perez Cubani a declarat că a fost o neînțelegere, că a crezut că pacientul a lăsat banii la asistentă. „Nu se va mai repeta, vă asigur. Colegilor din Spital le spun să se liniștească și să nu mă mai acuze că stric piața. A fost o simplă încurcătură pe care mi-o asum”, a precizat dr. Teo Perez Cubani.

Actualitate