Primăria Nicolae Bălcescu și Șantierul Naval Constanța organizează o acțiune comună în localitate în vederea recrutării de forță de muncă.

Primarul Dumitru Timofte a avut o întâlnire cu directorul SNC Radu Rusen și au stabilit organizarea unei acțiuni comune.

Astfel, locuitorii din Nicolae Bălcescu și Dorobanțu care își doresc o carieră în industria navală, sunt așteptați marți, 20 aprilie, la ora 12, la sediul Primăriei Nicolae Bălcescu, pentru a discuta direct cu cei din conducerea SNC în vederea angajării!

Se caută muncitori pe numeroase posturi și calificări( lăcătuși navali, sudori, tubulatori navali, lăcătuși mecanici, electricieni, macaragii, strungari, tâmplari, vopsitori, sablatori, muncitori necalificați) și se asigură inclusiv calificare la locul de muncă.

Se asigură inclusiv transport gratuit sau cazare în Constanța, plus multe alte beneficii!

„În urma discuției pe care am avut-o astăzi cu directorul general al SNC, dl Radu Rusen, compania își dorește să investească în pregătirea și calificarea viitorilor navaliști, oferindu-le un loc de muncă stabil și bine plătit!”, a declarat primarul Dumitru Timofte.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.