Administraţie

Primarul Dumitru Timofte a depus jurământul! „Mulțumesc cetățenilor pentru încrederea acordată!”

Primarul ales al comunei Nicolae Bălcescu și noii consilieri locali validați au depus jurmământul intându-și în atribuțiile noului mandat!

Scris de 
 pe data 
28 octombrie, 2020

În prezența reprezenatului Prefecturii Constanța, Nicoleta Gula, consilierii locali aleși în cadrul scrutinului din 27 septembrie, au depus jurământul.

În urma rezultatului votului de la alegerile locale, PSD are majoritate deținând 9 mandate de consilier local, în timp ce PNL are 6 consilieri.

După îndeplinirea formalităților legate de validarea consilierilor, secretarul general al comunei a dat citire minutei judecătorești prin care Dumitru Timofte a fost validat pentru un nou mandat de primar al comunei Nicolae Bălcescu. Primarul Dumitru Timofte a depus jurământul și și-a preluat oficial atribuțiile pentru noul mandat.

Timofte le-a mulțumit cetățenilor din Nicolae Bălcescu și Dorobanțu pentru încrederea acordată și i-a asigurat că va continua dezvoltarea și modernizarea celor două localități.

De asemenea, le-a urat mult succes consilierilor locali în noul mandat, sfătuindu-i să-și pună toată priceperea și energia în folosul localnicilor și a comunității locale.

„Avem responsabilitatea de a continua proiectele foarte bune care au schimbat fața comunei și a îmbunătățit viața cetățenilor. Așteptările sunt mari și vom face tot posibilul pentru a nu dezamăgi”, a declarat Dumitru Timofte.

Actualitate