În prezența reprezenatului Prefecturii Constanța, Nicoleta Gula, consilierii locali aleși în cadrul scrutinului din 27 septembrie, au depus jurământul.

În urma rezultatului votului de la alegerile locale, PSD are majoritate deținând 9 mandate de consilier local, în timp ce PNL are 6 consilieri.

După îndeplinirea formalităților legate de validarea consilierilor, secretarul general al comunei a dat citire minutei judecătorești prin care Dumitru Timofte a fost validat pentru un nou mandat de primar al comunei Nicolae Bălcescu. Primarul Dumitru Timofte a depus jurământul și și-a preluat oficial atribuțiile pentru noul mandat.

Timofte le-a mulțumit cetățenilor din Nicolae Bălcescu și Dorobanțu pentru încrederea acordată și i-a asigurat că va continua dezvoltarea și modernizarea celor două localități.

De asemenea, le-a urat mult succes consilierilor locali în noul mandat, sfătuindu-i să-și pună toată priceperea și energia în folosul localnicilor și a comunității locale.

„Avem responsabilitatea de a continua proiectele foarte bune care au schimbat fața comunei și a îmbunătățit viața cetățenilor. Așteptările sunt mari și vom face tot posibilul pentru a nu dezamăgi”, a declarat Dumitru Timofte.

(Visited 365 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.