La eveniment au participat agenți economici și investitori care își desfășoară activitatea în Mamaia Nord și sunt interesați de dezvoltarea stațiunii.

Primarul Florin Chelaru le-a expus celor prezenți principalele avantaje ale constituirii OMD, un organism care să poată dezvolta strategii și programe pentru promovarea și dezvoltarea stațiunii Mamaia Nord. „Vă cer să veniți ca partener al Primăriei Năvodari și al primarului. Nu trebuie ca decizia să rămână doar în responsabilitatea unei persoane, chiar dacă este primar. Este nevoie ca toți cei care ne dorim să avem un turism de calitate în Mamaia Nord, toți cei care ne dorim să devenim cea mai căutate destinație turistică de pe litoral, să stăm la aceeași masă și să luăm deciziile împreună ca parteneri”, a declarat primarul Florin Chelaru.

După întâlnirea de astăzi, grupul de lucru constitutit la nivelul Primăriei Orașului Năvodari va centraliza toate adeziunile depuse de către persoanele juridice care își vor exprima intenția de a participa la constituirea OMD Mamaia Nord.

Următorul pas îl reprezintă realizarea Statului și Actului Constitutiv al OMD Mamaia Nord, cei interesați urmând să trimită propuneri în acest sens.

(Visited 8 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.