Miting atipic în fața Prefecturii Constanța după ce sutele de manifestanți au venit fără nicio pancardă, banner sau vreun mesaj scris. Explicația acestora a fost simplă: nimeni din cei prezeți nu știa să scrie sau să citească.

„Boss, noi stă în Heri Coadă, acolo e școala veții. Nu ne trebe scris sau citi că banu merge cicalaca cichi cea. E pă sistem. Vă pup”, ne-a povestit Tony Talent, fratele mai mic al lui Antonio, zis „Butuc”.

Domnul Talent ne-a zis că protestează din cauza restricțiilor care ține lumea în case, iar el nu poate lucra în condițiile astea: „Cum să dai o barosăneală cu omu în casă. Mai ales acum că s-a mărit și ziua. Intri elegant prin balcon și dai păste șerif întins pă fotoliu în sufragerie. E periculos să lucrezi în condițiile astea. Ne prindea lumea, ne dă în cap. Să lasă guvernu să iasă lumea din case noaptea că murim de foame”.

Polițiștii și jandarmii prezenți la miting s-au plâns că nu au putut da amenzi deoarece în mai puțin de 20 de minute au rămas fără portofele, carnețele și unii chiar fără pulane. Inclusiv jandarmul care filma protestul cu telefonul mobil s-a trezit la un momendat că în loc de iPhone ținea în mână o bucată de săpun.

(Visited 11.874 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.