Te-ai săturat de dosarele în care ești cercetat pentru fapte de corpuție, delapidare, conflict de interese, abuz în serviciu sau alte acuzații de care nu poți scăpa? Compania PSD are soluția potrivită pentru tine: NOUL Înălbitor de Dosare! Un produs eficient ce va scoate petele enervante și persistente de pe orice dosar care te amenință cu închisoarea.

Este un produs realizat cu mult tupeu, doze foarte mari de nesimțire și iz penal, ceea ce îi conferă un miros destul de greu de suportat, însă eficiența este garantată! Iată câteva dintre mărturiile celor care au folosit deja Înălbitorul de Dosare:

Marian Gușăplină, 51 de ani, baron local
Aveam, la un moment dat, vreo trei dosare pe rol. Corupție, afaceri cu statul… Eram pur și simplu disperat și chiar nu știam ce să mai fac. Noroc că am descoperit Înălbitorul de Dosare. Pur și simplu a scos orice pată sau dâră de mizerie de pe dosarele mele. Mi-a schimbat viața! Mulțumesc PSD!

Aneta Creizibici, 42 de ani, senator și soție de fost senator
Este ușor de folosit. Se pune direct pe pată și chiar, atât eu, cât și familia, ne-am și obișnuit cu mirosul, pentru că îl folosim destul de des în cantități mari. Nu știu ce ne-am fi făcut fără Înălbitor, pentru că toți din familia noastră au avut probleme cu dosarele. Mulțumesc PSD!“.

Inventatorul formulei din Înălbitorul de Dosare este nimeni altul decât genialul producător, Liviu Dragnea, care a venit cu această soluție după ce, la rândul său, avea dosarele atât de pătate încât nimeni și nimic nu mai reușea să i le curețe. Comandă acum noul Înălbitor de Dosare și mai primești GRATUIT încă o sticlă de Înălbitor pe care o poți face cadou prietenilor tăi la fel de corupți!

Și asta nu e tot! Dacă vei comanda acum, îți oferim cadou și un set de bureți de baie, special concepuți pentru a curăța stratul de bun-simț ce se poate depune din cauza propagandei soroșiste a statului paralel. Dacă ridici produsul de la unul dintre sediile noastre, primești pe loc și o găleată cu o sticlă de ulei, o pungă de făină și un pui congelat.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 271 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.