Actualitate

Puternic miros de hazna înaintea mitingului PSD. Un muncitor care lucra la amplasarea scenei și-a pus un tricou cu un mesaj

Sursa foto: Facebook Mihai Drușcă

Piaţa Unirii din Iaşi a fost spălată de ploaie, dar canalizările au refulat şi un miros greu, de hazna , a umplut întreaga zonă chiar înaintea mitingului organizat de PSD.

Scris de 
 pe data 
9 mai, 2019

O vidanjă a fost adusă urgent în ajunul marelui miting PSD, pentru a desfunda canalele, chiar în timp ce se amplasa scena pe care urmează să urce liderii PSD, relatează Republica.

Trecătorii glumeau aseară: „Iese rahatul din pământ„. Mirosul a persistat ore întregi, aşa că cei care au ieşit la plimbare sau în „recunoaştere” se ţineau cu mâna de nas.

Mașinile luxoase, cu numere de Ilfov, Bacău, Neamț, parcate în centru, au atras rapid atenția trecătorilor. Azi sunt așteptate câteva sute de autocare care să aducă zeci de mii de oameni din toată Moldova.

Un ieșean, revoltat de decizia partidului de la guvernare de a organiza miting de Ziua Europei, a venit cu un tricou anti.

Unul dintre muncitorii care lucrau la asamblarea scenei a cerut tricoul anti PSD și a lucrat așa ore întregi. Sute de comentarii au invadat rețelele de socializare. Dimineața, ieșeni din societatea civilă căutau locuri pentru bannere anti PSD.

Articol complet AICI.

 

Actualitate