Dacă vreți să rezervați un loc de parcare rezidențial, CLICK AICI. Puteți depune o cerere pentru rezervarea unui loc de parcare disponibil în apropierea locuinței dumneavoastră.

Potrivit Primăriei, există trei categorii de persoane care pot depune cerere:

  • persoane care solicită pentru prima dată un loc de parcare;
  • persoane care au o cerere depusă și nu au beneficiat de un loc de parcare acceseaza platforma pentru actualizarea datelor;
  • persoane care au autorizație pentru un loc de parcare mai veche de 5 ani și incepând cu anul 2021 doresc un loc de parcare.

IMPORTANT. O altă condiție pentru obținerea unui loc de parcare este aceea că nu trebuie să figurați cu sume restante în evidențele fiscale.

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) va pune la dispoziție departamentului de specialitate informațiile cu privire la situația fiscală a solicitanților. Nu mai este necesar să vă prezenetați la ghișeele SPIT pentru obținerea adeverinței, acest lucru va fi verificat de inspectorii desemnați în acest sens“, informează reprezentanții Primăriei.

Dacă întâmpinați orice fel de problemă, puteți beneficia și de suport online pe platforma. Totodată puteți obține suport și informații și la numărul de telefon 0241.488.179

(Visited 4.129 times, 9 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.