Este vorba despre un tânăr din Dolj care conducea un autoturism cu volan pe dreapta, având o copilă pe genunchi și alți trei pe bancheta din spate, notează Digi24.

Potrivit sursei citate, filmarea durează aproximativ 30 de minute, timp în care în mașină urcă mai mulți adulți, însă nu atrag sub nicio formă atenția conducătorului asupra pericolelor la care îi expune pe cei mici, ba chiar se amuză împreună ascultând muzică. Mai mult, pe parcursul videoclipului, tânărul șofer sărută copila pe gură de mai multe ori.

Din fericire, atât Protecția copilului, cât și Poliția l-au luat în vizor pe tânăr, acesta riscând mai multe sancțiuni.

În urma imaginilor apărute în spaţiul virtual, poliţiştii s-au autosesizat, a fost identificat deja bărbatul, este vorba de un doljean de 25 de ani din comuna Lipovu, posesor de permis de conducere. În cursul zilei de astăzi urmează a fi dus la sediul poliţiei pentru clarificarea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale.

Amenda pe care riscă să o primească este cuprinsă între 4 şi 5 puncte de amendă, între 580 şi 750 de lei. Măsura de sancţionare poate fi luată de un poliţist doar dacă acesta constată abaterea în mod direct sau cu mijloacele tehnice, adică acestuia mai degrabă i se va atrage atenţia cu privire la respectarea normelor rutiere şi cu privire la respectarea prevederilor”, spune ofițerul IPJ Dolj,  Alin Apostol, citat de Digi24.

 

(Visited 1.340 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.