Umor

Șaormeria Cin-Cin se va muta într-o nouă clădire, mai frumoasă și cu vad mai bun

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
10 mai, 2019

Unul dintre cele mai cunoscute locuri de stat la coadă pe stomacul gol din Constanța va avea o nouă locație.

După minime și inutile investigații am reușit să aflăm că noul loc de unde constănțenii și turiștii își vor putea cumpăra o șaorma cu de toate este chiar de la parterul fereastrei din stânga a Cazinoului – asta de îndată ce se va înfăptui minunea renovării acestuia.

Doamne da’ ce mă bucur!“, ne-a exclamat un constănțean care parcase pe două locuri rezervate persoanelor cu handicap. „E mai mult loc, frățioare! E peisaj frumos, e pescăruși, e marea. Așa tot să stai la coadă. Bravo lor!“.

De cealaltă parte, unii constănțeni se arată foarte revoltați de această idee, despre care spun că este absurdă și cred că este un fake news ordinar. „E un fake news ordinar! Terminați cu prostiile! Cum adică să se facă Cin-Cin la Cazino? Cu ce ne ajută dacă e așa ceva acolo? Să facă un Lidl, un Penny, o asta… Te mai plimbi, mai faci o cumpărătură. Nu șaormerie!“, ne-a spus un tată cu copilul la piept în marsupiu.

Reprezentanții șaormeriei spun că n-au de gând să ne ofere niciun ban pentru acest articol de promovare și că nu este frumos să facem o astfel de dezvăluire. „Noi voiam să fie o surpriză pentru constănțeni și clienții noștri fideli! Să vă fie rușine, sărakilor!“, ne-a spus unul dintre menegeri, carea avea o pată pe tricou.

Până una-alta, Primăria Constanța a pus pe Facebook niște poze cu un Cazino renovat pe calculator, că atât s-a putut deocamdată.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate