Educaţie

„Săptămâna meseriilor”, la Liceul Cobadin

Liceul Cobadin organizează în această perioadă “Săptămâna meseriilor” – o săptămână de promovare a învăţământului profesional.

Scris de 
 pe data 
29 martie, 2018

„Şcoala este una dintre cele mai importante instituţii din România, deoarece aceasta îl ajută pe elev în formarea personalităţii şi în acelaşi timp îi oferă un loc în societate. Sistemul de învăţământ bazat pe învăţarea unei meserii este din nou actual. Forţa de muncă specializată este necesară acum mai mult ca oricând”, a declarat directorul Liceului Cobadin, Mariana Grassu.

Pentru a veni în sprijinul elevilor, la Liceul Cobadin, în cadrul bibliotecii /C.D.I.-ului a avut loc activitatea „Meseria – brăţară de aur”, activitate la care au participat elevii claselor a VIII-a , dar şi elevi din cadrul şcolii profesionale.


Aceştia au urmărit un material realizat în PowerPoint despre şcoala profesională, au văzut importanţa şi avantajele alegerii unei meserii şi elevii şcolii profesionale au împărtăşit din experienţa lor acumulată la agentul economic S.C. NICMARC S.R.L. Activitatea a fost coordonată de prof. 
Codruţa Petrescu , prof. Anamaria Olteanu , prof. Dorina Ungureanu .

 

    Etichete:


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/constant/public_html/wp-content/themes/constanta/single.php on line 120

Actualitate