Tradiționalul obicei al blocării locului de parcare cu o ladă de bere sau cu ceva gunoi găsit pe stradă a fost dus la un nou nivel în Constanța, unde în fața unui loc de parcare din fața primăriei a apărut o ladă de Moët.

Cel care a făcut gestul este George Măndilă, consilierul personal al primarului. El spune că „e o cutumă europeană. M-am dus până la un magazin să-mi iau terină de sturion și m-am gândit că în timpul ăsta mi se răcește și șampania cum trebuie. N-am avut altceva prin mașină. Ce era să las? Ceasul? Ghiulul? Telefonul?”.

Până să se întoarcă, nu i-a ocupat nimeni locul de parcare, dar chiar și cu locul de parcare salvat, tot au apărut conflicte cu niște băieți care habar n-aveau cine e domnul Măndilă.

Doi băieți de la Poliția Locală spun că obiceiul „rezervării“ locurilor de parcare este ilegal și că i-au confiscat și ei vreo două sticle șmecherului, dar au fost nevoiți să revină cu ele și să-l roage pe bogat să le desfacă, pentru că ei încercaseră cu un tirbușon, dar le-a sărit dopul cu el și li s-a înfipt în caschetă.

(Visited 640 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.