Umor

Săracilor! Măndilă și-a blocat locul de parcare de la primărie cu o ladă de Moët

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
5 martie, 2021

Tradiționalul obicei al blocării locului de parcare cu o ladă de bere sau cu ceva gunoi găsit pe stradă a fost dus la un nou nivel în Constanța, unde în fața unui loc de parcare din fața primăriei a apărut o ladă de Moët.

Cel care a făcut gestul este George Măndilă, consilierul personal al primarului. El spune că „e o cutumă europeană. M-am dus până la un magazin să-mi iau terină de sturion și m-am gândit că în timpul ăsta mi se răcește și șampania cum trebuie. N-am avut altceva prin mașină. Ce era să las? Ceasul? Ghiulul? Telefonul?”.

Până să se întoarcă, nu i-a ocupat nimeni locul de parcare, dar chiar și cu locul de parcare salvat, tot au apărut conflicte cu niște băieți care habar n-aveau cine e domnul Măndilă.

Doi băieți de la Poliția Locală spun că obiceiul „rezervării“ locurilor de parcare este ilegal și că i-au confiscat și ei vreo două sticle șmecherului, dar au fost nevoiți să revină cu ele și să-l roage pe bogat să le desfacă, pentru că ei încercaseră cu un tirbușon, dar le-a sărit dopul cu el și li s-a înfipt în caschetă.

Actualitate