Umor

Scandal într-un barbershop din Mangalia după ce un client și-a agățat colanții într-un scaun

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
19 noiembrie, 2021

Isterie, nervi întinși la maxim și cuvinte grele aruncate într-un barbershop din Mangalia, după ce unul dintre clienți și-a agățat colanții într-un scaun în timp ce aștepta să îi vină rândul la pensat.

Loredan Bucival și-a făcut programare pentru un pensat, epilat și îndreptat bretonelul la cel mai renumit barbershop din oraș. Client fidel, el s-a pupat pe obrăjiori cu toți hairstyliștii prezenți la muncă, după care s-a așezat confortabil pe un scaun înalt pentru a i se aplica o mască cu castraveți, așa cum obișnuiește de fiecare dată.

Nici nu a apucat să se facă prea comod, când un pârâit groaznic a răsunat înțepător în întreg salonul. Loredan își agățase colanții într-un cui rebel desfăcut din scaun. De aici a pornit un adevărat scandal.

Apă, apă cu lămâie, leșin….”, striga Loredan. „Am dat 400 de euro pe egării ăștia, sunt de firmă, sunt distrus. Mi-ați ruinat ziua”, urla tânărul, spre indignarea celorlalți. Acesta a sunat imediat la 112 chemând o ambulanță, că i s-a făcut rău, dar și un echipaj de poliție pentru a depune plângere.

„Nu e posibil așa ceva. Vine omul să își facă o epilare și pleacă cu pantalonii rupți în fund. Loredan, suntem alături de tine!”, l-a încurajat un alt client siderat de producerea acestui incident.

Loredan a fost transportat cu colanții rupți în fund la spitalul Mangalia, acolo unde pentru a se calma a cerut imediat să i se facă o clismă.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, Click AICI

Actualitate