Un scandal monstru s-a petrecut zilele trecute la bordul ambarcațiunii Alezzi Yacht când un pasager a fost aproape linșat de sutele de tineri petrecăreți aflați la bord. Echipajul bărcii a intervenit prompt și l-a debarcat pe pasagerul care a provocat întreaga situație.

Scandalul a pornit la doar câteva minute după ce Alezzi Yacht plecase din portul Năvodari. Unul dintre pasageri prezenta un miros neobișnuit, chiar ciudat, iar de aici până la o panică generală nu a mai fost decât un pas.

O domnișoară a fost cea care a semnalat situația, după care a făcut un atac sever de panică:

„Îi miros mâinile a bară de autobuz, săriți! Miroase a 43 barat, ne omoară pe toți!”, a început să țipe Crina Abotulesei.

Imediat s-a dat alarma generală: „Sărac la bord! Sărac la bord, evacuați puntea!”.

Imediat în jurul tânărului cu pricina s-au strâns zeci de hăndrălăi cu tricouri mulate, sprâncene pensate și epilați pe piept, începând să îl înjure și chiar să îl agreseze.

„Paștele mă-tii de troleibuzar! Îi miroase domle mâna a bară de autobuz, ăsta a venit cu autobuzul până aici. Sărăcia naibii, nu știe că aici suntem noi, lumea bună? Ne vede cineva în poză cu panarama asta și suntem distruși”, spunea indignat Antonio.

„Doamne ferește! Nu mai e nici yactul ce era. Ne facem de râs, ne punem în pericol viața. Mâine, poimâine ăștia ne dau să bem șampanie Zarea”, a concluzionat nervos un alt tânăr, proaspăt absolvent al Colegiului Mircea. „Noi la liceu nici nu îi primim pe ăștia”, a mai adăugat.

Tânărul acuzat că merge cu autobuzul se numește Costel Naibanu, din cartierul constănțean Inel 2. Asupra lui au fost găsite mai multe bilete de CT Bus, precum și un abonament de maxi-taxi pe lina 23 și suma de 17 lei.

Costel a mărturisit că și-a vândut recamierul din cameră pe OLX și a fugit cu banii de pâine ai părinților pentru a plăti urcarea pe Alezzi Yacht. Un echipaj de la Criminalistică i-au prelevat amprente și s-a confirmat că, într-adevăr, pe mâinile lui Costel se aflau urme de bară de autobuz, cel mai probabil de pe linia 102.

Tânărul a fost imediat debarcat pe o plajă lărgită din Mamaia, cu apă și provizii pentru 2 zile, cât durează drumul de la mare până la faleză.

(Visited 16.194 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.