Timp Liber

Selecționerul Edward Iordănescu merge în Qatar să „monitorizeze” Elveția la Cupa Mondială

Edward Iordănescu va fi prezent în Qatar în perioada 28 noiembrie – 2 decembrie şi va urmări şi alte meciuri.

Scris de 
 pe data 
25 octombrie, 2022

După ce a reușit „performanța” să ducă selecționata României de fotbal în lumea a treia a fotbalului european, antrenorul Edwrad Iordănescu ne anunță bucuros că nu toți vom vedea Cupa Mondială de fotbal la televizor. El și alți oficiali FRF vor merge în Qatar pentru a urmări Elveția, viitorul adversar al României în preliminariile EURO 2024.

Preliminariile pentru EURO 2024 vor începe în luna martie a anului viitor, însă staff-ul tehnic a început deja analiza adversarilor. Conform frf.ro,, selecţionerul Edward Iordănescu se va deplasa la Cupa Mondială pentru a urmări pe viu selecţionata Elveţiei în partidele cu Brazilia şi cu Serbia, informează primasport.ro.

 Acesta va fi prezent în Qatar în perioada 28 noiembrie – 2 decembrie şi va urmări şi alte meciuri.

În urma tragerii la sorţi din 9 octombrie 2022, România a fost repartizată în Grupa I, alături de Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

Meciurile din preliminariile EURO 2024 se vor disputa în perioada martie – noiembrie 2023, urmând a fi decise 20 dintre calificate, primele două clasate din fiecare grupă. Alte 3 reprezentative îşi vor câştiga locul la turneul final în urma play-off-urilor Nations League, în martie 2024.

    Etichete:


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/constant/public_html/wp-content/themes/constanta/single.php on line 120

Actualitate