Nervi, claxoane dar și spectacol într-unul dintre cele mai aglomerate sensurii giratorii din Constanța. Traficul e blocat din cauza a trei șoferi care nu reușesc să se pună de acord care să iasă primul din sensul giratoriu și, mai ales, pe unde.

Cei trei turiști, toți la bustul gol, stau cu geamurile deschise și se înjură simultan, cu mici reprize de citate dintr-un Cod Rutier despre care nimeni nu a auzit până acum.

De asemenea, nevestele celor trei asigură suportul necesar implicându-se în scandal de fiecare dată când simt că soții lor au momente de pauză vocală, doi dintre ei fiind chiar în pragul leșinului din cauză că au uitat să respire.

Șoferii blocați din cauza celor trei, au coborât din mașini, stau pe margine și deja fac pariuri.

Cea mai mare cotă o are șoferul din Tulcea, aflat la volanul unui VW Golf, despre care se vede clar că habar n-are de nimic, în timp ce despre șoferul din Brăila se crede că va ieși primul din sens, acesta chiar fluturând o sabie pe geamul BMW-ului său.

De asemenea, se pare că șoferul din Brăila are și cea mai nouă mașină dintre cele trei, cazanul său fiind făurit în 2005, după estimările specialiștilor de pe margine.

Galeria cea mai numeroasă o are șoferul Audi-ului din Galați, care spune că el nu are nicio problemă să-și petreacă chiar tot restul zilei în sens, pentru că oricum i se pare ceva extraordinar.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 5.091 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.