Vestea a venit ca un trăznet pentru colectivul redacţional Constanţa de Azi când reporterul special Mitică Puşcălargă a anunţat că se însoară. Acesta a aruncat bomba chiar în momentul în care colegii săi savurau câte o ciorbă în faţa tastaturilor.

După ce s-au adunat de pe jos, plini de zeamă şi aproape leşinaţi de râs, colegii şi-au văzut fiecare de treaba lui ca şi când nimic nu s-a întâmplat.

E un nesimţit! M-a făcut să râd în halul ăsta în condiţiile în care a văzut că mi-a ieşit la buză ditamai herpesul! Da’ ce să-i ceri lu’ Puşcălargă… Auzi, se însoară. Hahah- Au!“, a declarat revoltat unul dintre colegii lui Mitică.

Ca tacâmul să fie complet, Puşcălargă a anunţat că îşi va face concediul cu proaspăta lui soţie în cadrul programului „Litoralul pentru toţi“, deşi este constănţean getbeget şi locuieşte la patru staţii de autobuz de plajă.

Zicea că măcar acum, în acest punct al vieţii sale, vrea să vadă şi el cum e să te spargi în figuri prin Mamaia, să ai harfe de turist, să plăteşti la un hotel de trei stele ca la unul de cinci, să umbli despuiat prin magazine mirosind a cremă de protecţie solară, să te ţigăneşti pentru un şezlong, să parchezi unde ai chef… I-am spus că e aproape octombrie, dar na! Oricum, cui îi pasă?“, a mai spus un coleg.

Vestea că Mitică Puşcălargă se însoară şi intră în concediu a zburat din redacţie precum banul public din Primăria Constanţa, iar reacţiile nu au întârziat să apară.

Mă bucur foarte mult că acest personaj infect din statul paralel s-a decis să intre în rândul lumii şi să ne scutească, chiar şi pentru o scurtă vreme, de aberaţiile pe care le scrie. Acum vă rog frumos să mă scuzaţi, trebuie să am grijă de două veceuri de 150.000 de euro şi cui nu-i convine poate să depună o plângere la Parchet“, a transmis primarul Constanţei, Decebal Făgădău.

De asemenea, preotul-jurnalist-inginer-apicultor-campion olimpic-dezvoltator de scobitori Eugen Tănăsescu, unul dintre cei mai vocali popi din România, nu s-a putut abţine şi, după aflarea veştii, a scris un mesaj pe Facebook:

Nu am niciun dubiu că acest muiengist plin de ură şi păcat este gay, zână, dosniac, că vâsleşte invers, că tencuieşte scorburi, că joacă în echipa adversă… Însurătoarea lui este doar o scenetă, o diversiune menită să distragă atenţia de la Referendumul pentru susţinerea familiei tradiţionale.

De asemenea, Corina Martin a făcut un live pe Facebook în timp ce se afla la volan, în care a falsat o piesă pe care i-a dedicat-o lui Mitică Puşcălargă. Un gest frumos.

Aşadar, până când colegul nostru se va întoarce din concediu cu noi articole de prost-gust şi umor de autobază, dar cu perspectiva unui om însurat (Doamne, cât am râs!), vă puteţi delecta cu toate mizeriile pe care le-a scris până acum AICI.

 

(Visited 207 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.