Umor

Spitalul Județean are de astăzi medici recomandologi acreditați. Ei îți recomandă să te operezi la „privat” sau în Turcia

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Scris de 
 pe data 
11 aprilie, 2023

Premieră medicală la Spitalul Județean Constanța, unde toți medicii au primit ieri acreditarea internațională în Recomandologie. Momentul a fost sărbătorit cu șampanie și în aplauzele a sute de pacienți care așteptau de câteva săptămâni să fie internați și operați.

Directorul medical al Spitalului Județean, dr. Nudai Banumori, spune că performanța de la Constanța este unică în România. „Datorită unui colectiv incredibil de medici am reușit să obținem acreditarea internțională în Recomandologie. Practic, de astăzi, orice medic din Spitalul Județean îți va recomanda dacă să te operezi la privat, la București sau chiar în Turcia și Viena”, spune doctorul Nudai Banumori.

Primul pacient care a beneficia de serviciile medicului recomandolog este Ionel, are 46 de ani și suferă de apendicită. Medicul Mihaela Daiorcât l-a luat imediat în primire: „Ai venit bine la Județean, dar îți recomand să te operez tot eu, dar la OCH. Dai 9000 lei odată, dar pleci sănătos acasă. Pe când de-aici…”

Un alt pacient primește recomandări premium: „Cred că în Turcia ar trebui să vă operați. Vă recomand cu plăcere unui prieten de-al meu de acolo, de la Istanbul. Este ce vă trebuie”.

Actualitate