Având în vedere că în total la Centrul de Sănătate Năvodari vor lucra 73 de cadre medicale (41cadre medicale în Centru și 32 în Unitatea de Primiri Urgențe-SMURD), Spitalul Județean Constanța continuă procedurile pentru a angaja personal.

În acest sens, Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța anunță că angajează, fără concurs, pentru perioadă determinată, 4 medici: medicină de urgență, medicină de familie, medicină generală și pediatrie pentru activitatea curentă la Unitatea Primiri Urgențe, punctul de lucru din cadrul Centrului de Sănătate Multifuncțional Năvodari și/sau linie de gardă UPU Năvodari.

Dosarele de angajare pot fi depuse zilnic, de luni până vineri, la Registratura SCJU sau pot fi trimise pe mail, la adresa runos@spitalulconstanta.ro.

Pentru mai multe relații privind documentele necesare dosarului de angajare, accesați http://www.spitalulconstanta.ro/category/angajari sau puteți suna la 0241/503460.

Potrivit reprezetanților Spitalului Județean Constanța, Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari este pregătit pentru a fi deschis, chiar de săptămâna viitoare.

Noul Spital din Năvodari va avea Unitate de Primiri Urgențe – SMURD și 9 specialități medicale: cardiologie, medicină internă, neurologie, dermatovenerologie, chirurgie, ORL, pediatrie, imagistică, laborator de analize.

Proiectul de reînființare acestui spital a fost inițiat de Primăria Năvodari și CJC, cu sprijinul Spitalului Județean Constanța și Ministerul Sănătății. Primăria Năvodari a investit 4 milioane de lei în reabilitarea și modernizarea clădirii, în timp ce Consiliul Județean și Spitalul au contribuit cu aparatura, dotările și personalul. Centrul de Sănătate Năvodari este acum unitate medicală în subordinea și coordonarea Spitalului Județean, care va răspunde în totalitate de activitatea și funcționarea acesteia.

Având în vedere faptul că în această unitate sanitară vor activa 73 de medici, asistenți medicali și personal de îngrijire, precum și faptul că aici va exista Unitate de Primiri Urgențe – SMURD, Năvodariul devine principalul sprijin pentru sistemul medical pentru partea de nord a județului

(Visited 3.835 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.