Constanța

Strada Dumitru Marinescu, reconfigurată cu sens dublu. Făgădău anunță că pune stâlpișori la toate blocurile

Sursa foto: Primaria Constanta

Primăria Constanța informează că strada Dumitru Marinescu, ce în urmă cu câteva săptămâni devenise cu sens unic, va fi adusă la regimul de circulație inițial, cu două sensuri de mers. De asemenea, primarul Decebal Făgădău a declarat că vor fi montați stâlpișori la toate blocurile din zonă.

Scris de 
 pe data 
12 noiembrie, 2019

Circulația pe strada Dumitru Marinescu, restricționată în urmă cu câteva săptămâni pe un singur sens de mers, revine cum a fost, pe două sensuri de mers, pe sectorul de drum cuprins între strada Eliberării și strada Ion Roată.“, au transmis reprezentanții Primăriei.

După o întâlnire cu agenții economici din zonă, primarul Decebal Făgădău a declarat că vor fi aplicate alte măsuri pentru fluidizarea traficului.

Vom pune stâlpișori la toate blocurile, indicatoare către parcări și indicatoare cu oprirea interzisă cu excepția rampelor pentru aprovizionare. Până când se va regla circulația aici, Poliția Locală va trimite un echipaj pentru fluidizare. Nu este normal ca oamenii să meargă pe stradă pentru că nu au trotuare pe care să circule.

Confort Urban va demara operațiunea de montare a stâlpișorilor pe sectorul de trotuare în dreptul blocurilor din această zonă, astfel încât să crească gradul de siguranță pentru pietoni și montarea indicatoarelor de oprire interzisă cu panou adițional cu ridicarea mașinilor.

Reamintim faptul că în acest cartier au fost amenajate anul acesta mai multe parcări cu sute de locuri, astfel încât rezidenții să poată parca civilizat și să nu mai urce autoturismele pe trotuar.

Primăria Municipiului Constanța informează că se analizează posibilitatea ca revenirea la dublu sens de mers pe strada Dumitru Marinescu să se facă și pe sectorul cuprins între strada Ion Roată și strada Fulgerului.

Rugăm conducătorii auto să circule cu atenţie şi să respecte semnificaţia semnalizării rutiere amplasată în zonele respective.“, a mai transmis Primăria.

 

Actualitate