Totul s-a întâmplat marți seara, 2 iulie, în jurul orei 22.00.

Bărbatul care a provocat accidentul se afla la volanul unui Mercedes cu număr de Teleorman. Acesta conducea pe bulevardul Mamaia către bulevardul Aurel Vlaicu. Din sensul giratoriu de la hotelul Oxford, a intrat pe contrasens și a lovit două mașini.

La volanul Mercedes-ului se afla un bărbat care nu este proprietarul autoturismului. Acesta a sosit la locul accidentului la câteva minute după ce și-au făcut apariția polițiștii rutieri, moment în care a început și scandalul.

Bărbatul a devenit recalcitrant și, la un moment dat, a scos un cuțit cu care i-a amenințat inclusiv pe polițiști. Individul a fost imobilizat imediat și încătușat.

Proprietarul mașinii din Teleorman și-a justificat ieșirea nervoasă spunând că autoturismul i-a fost furat. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că cel care se afla la volan avea permisul suspendat și, se pare, că ar fi văr cu proprietarul.

Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili toate detaliile. Conducatorul auto care a provocat tamponarea este cercetat penal pentru conducere fără permis.

 

(Visited 911 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.