Mai mulți tătici, trimiși să-și plimbe copiii în Țara Piticilor din parcul Tăbăcărie, au clacat și au decis că ar fi momentul să arate că, de fapt, sunt bărbați în toată firea și că pe vremea lor, erau băieți de cartier.

După ce s-au organizat pe un grup de tătici de pe Facebook, fără să le mai pese de împrejurări, aceștia au adus un casetofon pe care au pus albumul “De cartier” al celor de la B.U.G. Mafia, câteva pet-uri de bere, zaruri, au format un cerc și început să joace barbut. Cu toate acestea, unul dintre ei a tras paiul cel mai scurt, fiind pus să supravegheze copiii.

Frățioare, păi la mine-n cartier făceam legea cu băeții, mânca-ți-aș **** ta! Deci ***dele care sunt p-aici tre’ să știe că eram pă felie cu băieții, că eram în combinații și d-astea…“, spune unul dintre bărbați. „Tati, nu acolo! Nu e voie acolo! Ne ceartă mami! Pleacă de acolo!“, a continuat el strigând către cel mic.

Asta cu plimbatul copiilor prin părculeț e așa că vreau io, nu că mă obligă nevastă-mea sau că **** mea, înțelegi? Că-mi tot aud vorbe de la unii băețaș’ că sunt sub papuc, că acum port cămășuțe călcate… Să-mi zică mie-n față, frățioare, s-o dăm parte-n parte!“, ne-a mărturisit un alt tătic, în timp ce agita un biberon cu lapte praf.

Răzvrătirea tăticilor de cartier nu s-a oprit aici. După ce au consumat două pet-uri de bere, că atât au voie, aceștia s-au luat de pazinicii parcului, strigând lozinci cum ar fi „M*** garda!“ sau „Ne p**** pe gabori!“.

Toată manifestarea a durat cam cinci minute, pentru că fiecare trebuia să ajungă acasă pentru băița copilului.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.120 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.