Umor

Teodosie dă ture cu iahtul la mal ca să le facă în ciudă săracilor cu skijeturi

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atar

 pe data 
21 iulie, 2023

Este de-a dreptul înălțător!“, spun câțiva preoți din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului în timp ce privesc imaginile cu șeful lor, Teodosie, în timp ce se plimbă cu iahtul pe țărmul litoralului românesc.

Știm foarte bine că acele persoane care se dau cu acele skijeturi dau dovadă de aroganță și îi deranjează pe turiști. Iată că, în înțelepciunea de care dă mereu dovadă, preasfinția sa, a găsit o soluție, iar lumea ar trebui să-i mulțumească!“, a explicat purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei, Euglen Tănăsescu.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Deși ambarcațiunea, numită Arca lui Teo, este extrem de opulentă, reprezentanții Arhiepiscopiei spun că iahtul pe care îl folosește Teodosie nu este nici pe departe unul de lux. „Vă înșelați și denaturați realitatea, pentru că sunteți plini de ură. Acela nu este, de fapt, un iaht, este o bărcuță modestă pe care, bineînțeles, am decorat-o în stil bisericesc. Și Noe a avut o arcă și nu am văzut pe nimeni să ridice semne de întrebare sau să încerce să afle cât a costat!“, a explicat părintele Euglen, deși nimeni nu l-a întrebat nimic.

Până una-alta, unul dintre turiștii care se plimba cu skijetul a ieșit la mal aproape plângând și spune că, după o asemenea umilință, nu va mai reveni niciodată pe litoralul românesc. „Eu nu pot concura cu așa ceva și, pentru prima dată, am simțit ce înseamnă să te umilească unul mai bogat ca tine“, a spus, printre lacrimi, turistul Ion Țiriac.

Actualitate