Umor

Teodosie se declară jignit. „Vin niște oameni la mine și cerșesc 3.000 de lei, cică amendă!“

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
25 ianuarie, 2022

După ce a fost amendat de trei ori într-o singură zi, cu un total de 3.000 de lei, arhiepiscopul Teodosie a declarat că se simte jignit și că cerșetoria este un păcat.

„Asta e o glumă sinistră și e păcat să batjocorești oamenii cu bani! Nu se face. Noi, bogații, când ne ardem între noi (n.r. – la buzunare) respectăm faptul că adversarul nostru are de unde și îi dăm o gaură (n.r. – la buget) pe măsură“, a transmis ierarhul de la Constanța.

„Acum au început cerșetorii să se deghizeze în polițiști. Vin la mine, îmi cer o hârtie semnată și pozată pe telefon, cu datele mele personale…“, spune Teodosie, care admite că uneori le aruncă câte 1.000 de lei, ca să scape de ei.

Arhiereul spune că cerșetorii vin cu amenințări, că trebuie să le dea explicații de ce iese din casă, unde se duce. „Cine ești tu, săracule, să-ți spun eu unde mă duc?”, completează preasclavetele lui Teodosie, preotul inginer jurnalist Euglen Tănăsescu.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

.

Actualitate