Pe fondul acestei pasiuni care câștigă tot mai mult teren, în Portul Tomis a fost deschis cel mai nou, dar complet, magazin dedicat bărcilor, în clădirea Colegiului Nautic, la capătul teraselor pescărești.

De la piese, echipamente, consumabile și suveniruri și până la service și servicii complete, aici găsiți absolut tot ce aveți nevoie pentru ca barca dvs să se prezinte în cele mai bune condiții tehnice și optice.

O întreagă gamă de piese pentru ancorare / andocare, piese pentru sistemul electric și pompe vă stau la dispoziție astfel încât să vă bucurați de barca dvs tot timpul.

De asemenea, personal specializat vă poate asigura servicii pentru pregătirea ambarcațiunii de iarnă și sezon, servicii lansare la apă și scos din apă, reparații gelcoat și fibră, reparații, revizii, întreținere și verificare motoare, vopsitorie.

Totodată, dacă vreți să vă transportați barca pe uscat, nu trebuie să mai căutați prieteni sau cunoștințe care să vă ajute, ci să lăsați totul în mâinile profesioniștilor. Puteți beneficia de transport și transfer ambarcațiuni, deplasări în toată România și parcare ambarcațiuni pe uscat, totul la cele mai bune prețuri.

În același timp, compania se poate ocupa atât de înmatricularea ambarcațiunilor, cât și de efectuarea inspecțiilor periodice, iar angajații vă vor ajuta cu cele mai bune sfaturi și consultanță tehnică.

Așadar, nu-ți lăsa barca să te poarte pe ape tulburi și alege-ți un partener demn de încrederea ta! Mai multe detalii, pe www.piese-barci.ro sau la tel. 0765 528 144.

 

(Visited 1.316 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.