Tragedia s-a produs la Zalău, iar autoritățile naționale promit acțiuni la nivel național împotriva mijloacelor de transport public private care nu respectă normele de siguranță.

Eleva, care  învăța la o școală din municipiul Zalău, terminase orele și se îndrepta spre casă, într-o comună din apropiere. În timpul mersului, ușa din spate a microbuzului s-a deschis, iar fetița a căzut pe spate afară din mijlocul de transport. Medicii sosiți la fața locului au găsit-o inconștientă și în stop cardio-respirator, manevrele de resuscitare continuând până la spital unde, după 45 de mine, s-a declarat decesul.

Microbuzul va fi supus unei expertize tehnice pentru a se constata dacă ușa s-a deschis din cauza unei defecțiuni tehnice sau a fost vorba doar despre neglijența șoferului care nu a asigurat ușa.

În urma acestei tragedii se ridică din nou situația mijloacelor de transport maxi-taxi, cele mai multe vehicule circulând fără minime condiții de siguranță pentru pasageri. În municipiul Constanța, aceste vehicule maxi-taxi sufocă orașul, fiind adevărate „bombe” pe roți, ruginite, vechi și mizerabile, în timp ce șoferii lor sunt adevărați „sălbatici” în trafic.

 

 

(Visited 1.385 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.