Administraţie

„Tupeu. După ce bulversați orașul mai întrebați dacă suntem mulțumiți“. Primăria a lansat un chestionar online prin care vrea să afle ce părere aveți

Primăria Constanța a lansat un chestionar online prin care constănțenii sunt întrebați cât de mulțumiți sunt de prestația actualei administrații, dacă le place cum arată orașul, din ce surse media se informează despre activitatea instituției sau dacă sunt mulțumiți de comunicarea pe care Primăria o are cu cetățenii. Reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară.

Scris de 
 pe data 
13 mai, 2021

Potrivit Primăriei, „studiul reprezintă o bază de informații utilă pentru schimbările care vor avea loc la nivelul administrației publice locale“, constănțenii fiind încurajați să participe la completarea chestionarului.

Întrebările conțin mai multe variante de răspuns. Spre exemplu:

Anunțul chestionarului a stârnit o serie de reacții pe pagina de Facebook a Primăriei, în care oamenii critică prestația actualei administrații și spun că un astfel de chestionar este „făcut pe ghenunchi“.

„Părerea cetățenilor vă interesează? Sunteți de râsul curcilor de parcă nu știm ce mincinoși sunteți. Dacă v-ar interesa cetățenii le-ați respecta măcar nevoile… și necazurile.“

„Nu cred ca este nevoie sa faceți chestionar. Este foarte clara satisfacția noastră.“

„Adevarat tupeu. După ce bulversați orașul, mai întrebați și dacă suntem multumiți. Să ziceți mersi că nu sunteți alergați cu furci și topoare“.

„La ce aveti nevoie de chestionare? Citiți comentariile la tot ceea ce postați… Reacțiile stârnite sunt suficiente“.

„Nicio întrebare despre aprecierea muncii depuse de domnul primar? Nu? De ce? Era interesat.“

„Cred ca dacă iesiti pe strada, măcar iarba până la brâu vă va atrage atenția, așa că întrebarea aia cu spațiile verzi e de toată jena! Și aia cu salubritatea…“.

Chestionarul este realizat de către Facultatea de Drept și Științe Administrative și Centrul Social Dobrogea din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, la solicitarea Primăriei Municipiului Constanța.

Dacă vreți să îl completați, puteți accesa LINK-UL DE AICI

Actualitate