Andreea Dumitrescu lucrează la TVR de doi ani, perioadă în care s-a ocupat, în principal, de PSD, de Parlament și de Curtea Constituțională. Are șase ani de presă, iar înainte de Televiziunea Publică, tot de politic s-a ocupat.

Potrivit Paginademedia.ro, Andreea Dumitrescu a fost chemată la șefa știrilor, Mădălina Rădulescu. Conform acelorași surse, jurnalistei i s-a reproșat că ar fi „prea agresivă„. Ca atare, i s-a oferit o variantă de „compromis”: un alt domeniu de acoperit, și anume primăriile.

În acest caz, îmi dau demisia„, ar fi replicat Andreea Dumitrescu.

Discuția cu șefa știrilor TVR venea după ce, ieri, Andreea Dumitrescu a avut mai multe subiecte pe post, fiind prezentă, printre altele și la Biroul Politic al PSD, unde i-a pus câteva întrebări premierului Viorica Dăncilă.

Cazul Andreei Dumitrescu vine la scurt timp după ce ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a lansat ameninţări voalate la adresa TVR, pe care l-a acuzat în direct de dezinformare, după ce nu i-a convenit modul în care a fost scrisă o ştire, deşi aceasta conţinea toate punctele de vedere ale actorilor politici implicaţi.

Situaţia reporterilor de la Televiziunea Română a devenit un caz în sine de cenzură politică, sistematică, în care sunt luaţi în vizor până şi reporterii care nu înţeleg să se conformeze voinţei PSD, a transmis PNL într-un comunicat.

PNL constată că a devenit o obsesie a conducerii TVR sancţionarea jurnaliştilor acestei televiziuni atunci când aceştia îşi fac treaba în mod onest şi încearcă să prezinte opiniei publice adevărul. Pentru PSD a devenit o crimă fapta de a pune întrebări corecte, dar incomode, liderilor acestui partid, doar pentru că aceste întrebări relevă impostura pe care încearcă cu disperare să o ascundă opiniei publice. A fi în situaţia de a repeta obsesiv şi arogant celebra sintagmă ‘altă întrebare!’ a devenit pentru Liviu Dragnea o jignire prea mare, motiv pentru care trebuie executaţi toţi cei care îşi permit să aibă prea multe curiozităţi„, au afirmat liberalii.

 

(Visited 273 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.