Individul, care este căsătorit, a ajuns însă pe mâna procurorilor și condamnat apoi la doi ani de închisoare pentru trafic de influență, informează adevarul.ro.

Viorel Movilianu a ajuns în vizorul oamenilor legii începând cu anul 2016, atunci când a pretins favoruri sexuale de la o profesoară de matematică din judeţul Iaşi.

Acesta s-a împrietenit pe Facebook cu o profesoară în vârstă de 27 de ani, spunându-i că este ofițer în cadrul Serviciului de Informații Externe. Tânăra i-a povestit că este debutantă în învăţământ, moment în care Movilianu i-a propus să o ajute cu o pilă la examenul de Titularizare pentru o noapte de sex.

Mai mult, falsul spion i-a cerut profesoarei să îi mai găsească și alte colege care ar avea nevoie de ajutor la examen, tot în schimbul unor partide de amor. Dar cu condiția să nu aibă mai mult de 45 de ani.

M-as băga să le ajut..dar în aceleaşi condiţii…Serviciu contra…serviciu..ca să zic asa …d eci nu vreau bani…sau ceva de genul…(…) Vreau să o fac….cu cât mai multe…sa diversific viata sexuala… Vreau şi blonde…si brunete…şi mai plinute şi mai slăbute…si mai tinere…si mai mature…dar nu mai mult de 40-45 ani…”, se arată în stenogramele publicate de adevarul.ro.

Femeia a înregistrat mai multe discuţii, dar a formulat şi denunţ, Movilianu fiind supravegheat video până în aprilie 2017, când a fost prins în flagrant de anchetatori.

 

(Visited 625 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.