Deși a fost condamnat în trecut pentru trafic de minori, un politician de la ALDE a fost ales consilier județean și, ca și cum nu ar fi fost de ajuns, a fost și numit în comisia pentru ocrotirea copiilor.

Potrivit adevarul.ro, Cristian Turcu, membru ALDE, fost condamnat pentru trafic de minori, a fost ales în Consiliul Județean Vaslui.

Acesta a fost condamnat cu suspendare în 2010 pentru că a plasat două minore unui proxenet în schimbul a 1000 de euro. Fetele urmau să fie duse la prostituție în Italia, dar au fost oprite la graniță. Turcu avea 25 de ani atunci și lucra ca DJ într-o discotecă.

„Respectivii nu știu ce CV am, cu ce mă ocup, ce studii superioare sunt, o familie cu o fabrică cu 30 de angajați. Muncesc cinstit și plătesc niște taxe cinstit. Și apoi apar niște oameni care din interes politic mă acuză și aruncă cu noroi în mine.

Eu sunt un consilier județean ales. Am terminat facultatea de construcții, cu peste 14 ani în domeniul privat, platitor la stat de taxe si impozite, cu o familie deosebita, cu un copil”, spune Cristian Turcu, citat de adevarul.ro.

Și ca și cum nu ar fi fost de ajuns, consilierul județean Cristian Turcu a fost ales să facă parte din comisia pentru ocrotirea copiilor.

Adversarii politici cer ca ALDE să-și retragă sprijinul pentru Turcu.

(Visited 440 times, 4 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.