După o horă de 45 de minute, constănțeanul Stelică Tase (25 de ani) și-a cerut politicos scuze și a plecat de la propria nuntă, fiind invitat la alte trei nunți în aceeași seară.

Nu puteam să lipsesc, pentru că toți la care merg sunt veri de gradele IV sau V. Eu, fiind cel mai mic dintre ei, a trebuit să mă duc personal. Ca să compenseze, la rândul lor, ei au trimis la nunta mea câte două perechi de unchi și mătuși“, a mărturisit Stelică.

Cu toate acestea, cei 746 de veri invitați de la nunta lui Stelică s-au simțit bine, mai ales că cei mai mulți dintre ei aveau la rândul lor alte nunți la care trebuiau să ajungă.

Din păcate, Stelică nu s-a mai putut întoarce la nunta sa deoarece, la nunta cu numărul trei, a fost prins într-o horă ce a ținut câteva ore.

Tânărul nu s-a lăsat dus pentru că, spune el: “Ți va dzîcă lumea?!

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 39.166 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.