Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Constanța (IPJ), totul s-a întâmplat în noaptea de 9 august, în jurul orei 3.00.

O patrulă de ordine publică din cadrul Poliției orașului Năvodari, în timp ce se afla în desfășurarea activităților de serviciu, pe strada Albinelor din orașul Năvodari, a observat un grup de persoane, două femei și doi bărbați, care alergau și strigau după ajutor, reclamând verbal faptul că ar fi urmărite de o persoană necunoscută.“, a transmis IPJ.

Bărbatul avea fața acoperită cu o mască de culoare albă, iar în mâini ținea două cuțite și alerga după cele patru persoane. De îndată ce i-a văzut pe polițiști, individul a luat-o la fugă în direcția opusă, intrând într-un gang.

Unul dintre polițiști a alergat imediat după el, în timp ce colegul său a folosit autospeciala de poliție pentru a bloca aleea Ghioceilor din apropierea unei piețe.

În ciuda somațiilor făcute în repetate rânduri, individul, care nu mai avea unde să fugă, a devenit agresiv și l-a atacat pe polițistul care alergase după el.

Agentul a fost nevoit să folosească pistolul din dotare și l-a împușcat pe atacator în picior, reușind să-l imobilizeze. Imediat după atac, polițistul a solicitat un echipaj de ambulanță.

Până la sosirea ambulanței, agresorului i-a fost acordat primul ajutor de către polițist.

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat, de 25 de ani, din municipiul Iași, care a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

În continuare, se efectuează cercetări pentru luarea măsurilor legale care se impun.“, informează IPJ Constanța.

 

(Visited 675 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.