Un vapor de pasageri, de mari dimensiuni, a ancorat în această dimineață în Terminalul de Pasageri din Portul Constanța. Lăsând deoparte faptul că vasele de croazieră au devenit o raritate la Constanța, ambarcațiunea are inscripționat la tribord un mesaj pentru PSD, partidul aflat în prezent la guvernare în România: „MUIE PSD“.

Barca, ce are la bord nu mai puțin de 3.000 de pasageri, aparține unei cunoscute companii din Statele Unite. Cum a fost posibilă inscripționarea unui asemenea mesaj? Am reușit să aflăm răspunsul chiar de la unul dintre angajați, care, ce să vezi, este român de-ai noștri.

Frățică, cum a fost treaba… Eram ancorați în Italia, la Sicilia, unde am stat o noapte. Toate bune, nimic ieșit din comun, până a doua zi dimineață când, frățică, ne-am trezit cu mesajul pe vapor. Agitație, nebunie! Căpitanul nu mai știa ce să facă și cum să facă. Și, frățică, aici am intervenit eu și cu alți doi tovarăși. L-am luat frumos deoparte și, la un păhărel, i-am explicat cum stă treaba la noi în țară cu Dragnea și ai lui și i-am arătat pozele de pe net care au mai apărut cu mesajul respectiv“, povestește Ionel Pedală.

Căpitanul a fost atât de intrigat, amuzat și entuziasmat în același timp încât, nu doar că a decis ca mesajul să rămână, a dat ordin ca la prova să fie ridicat și un steag cu același mesaj. „Zicea că o chestie ca asta poate aduce multă publicitate companiei și a modificat itinerariul pentru ca barca să ajungă și la Constanța“, a mai spus Ionel.

Turiștilor li s-a spus că este ok să răspundă la saluturi cu „Muie PSD!“, pentru că le va atrage simpatia localnicilor, care vor face abstracție de enervantele sandalele cu șosete. Angajații români de pe vas chiar s-au oferit voluntari să-i învețe câteva bancuri cu premierul Viorica Dancilă, în caz că se întind la vorbă. Totodată, au fost instruiți ca pe toată perioada șederii la Constanța, să păstreze distanța față de clădirile vechi, mai ales Cazinoul, că ar putea să cadă peste ei.

Un angajat din port, care făcea poze cu telefonul, spune că nu i se pare tocmai adecvat mesajul, dar „adevăru’ e că le-aș da câte un vapor plin cu p**i ăstora din Guvern“, după cum ne-a declarat.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 2.114 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.