Umor

Vergil Chițac, mai implicat ca niciodată. A mers pe teren și a arătat cu degetul de 729 de ori

Sursa foto: Primaria Constanta

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
13 iunie, 2023

Primarul Vergil Chițac a ieșit pe teren de mai multe ori în decursul săptămânii trecute, dând dovadă nu doar de o implicare ieșită din comun, ci și de un spirit de observație extrem de dezvoltat. Potrivit numărătorii oficiale, Chițac a arătat cu degetul de 729 de ori în cadrul deplasărilor sale oficiale pe șantierele din municipiu și nu numai.

„«Uite, șanțul ăla!» ne-a zis artând-o cu degetul“, povestește Gheorghe Măndilălălă, conslierul personal al primarului. „Niciunul dintre noi nu o văzuse, deși trecem zilnic prin intersecția de la Trocadero. Am rămas cu gura căscată! Extraordinar! Apoi a fost, așa, ca o mitralieră: uite copacul ăla, uite mizeria aia, uite maidanezul ăla, uite buruiana aia… Noroc că cineva a făcut poze, pentru că altfel nu ne credea nimeni dacă povesteam!“.

Vergil Chițac spune că de mic copil are aceast talent, despre care crede că i-a adus succesul în viață. „În timp ce alți părinți îi certau pe colegi mei că arată cu degetul, ai mei au văzut în asta un dar ce trebuie pus în valoare. Arătam cu degetul pe toată lumea. Chiar și în prima mea poză, de la o zi de naștere, apar arătând cu degetul către tort. Apoi am tot arătat cu degetul pe cine și când trebuia și, iată, am ajuns unde am ajuns.“

Actualitate