Mulți constănțeni preferă să străbată cei 15 km până la Năvodari cu mașina pentru a-și duce copiii la unul dintre numeroasele parcuri și locuri de joacă. Majoritatea cartierelor din Năvodari, nu mai vorbim de zonele centrale, beneficiază de terenuri de sport cu gazon sintetic, locuri de joacă pentru copii și spații cu verdeață și copaci pentru recreere.

Ultimul parc de acest gen a fost inaugurat la Năvodari zilele trecute. „Orașul Năvodari beneficiază de un nou parc în zona blocurilor CP. Au fost amenajate un teren de sport de (480mp) cu gazon sintetic și un loc de joacă (100mp) cu platforma de fitness. Acest parc este înconjurat de alei pietonale pavate(1.115mp) spații verzi (gazon 840mp) și au fost plantați arbori și peste 7500 de fire de flori.

Locul de joacă este înconjurat de gărduleț colorat, iar tot parcul și parcarea (2060mp) de peste 70 de locuri sunt iluminate de 29 de stâlpi. Totalul investiției a fost de 1.319.207,47 lei”, anunță primarul Florin Chelaru, coleg de partid cu edilul Constanței, Decebal Făgădău.

(Visited 1.004 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.