Administraţie

Vești bune pentru părinți și copii. S-a mai făcut un parc cu locuri de joacă și teren de sport. În Năvodari…

În timp ce în Constanța locurile de joacă pentru copii stau închise, fiind un adevărat pericol pentru siguranța celor mici, în alte orașe, foarte apropiate de noi, se investește masiv în parcuri și spații de agrement pentru copii. Năvodariul este un astfel de exemplu.

Scris de 
 pe data 
2 august, 2018

Mulți constănțeni preferă să străbată cei 15 km până la Năvodari cu mașina pentru a-și duce copiii la unul dintre numeroasele parcuri și locuri de joacă. Majoritatea cartierelor din Năvodari, nu mai vorbim de zonele centrale, beneficiază de terenuri de sport cu gazon sintetic, locuri de joacă pentru copii și spații cu verdeață și copaci pentru recreere.

Ultimul parc de acest gen a fost inaugurat la Năvodari zilele trecute. „Orașul Năvodari beneficiază de un nou parc în zona blocurilor CP. Au fost amenajate un teren de sport de (480mp) cu gazon sintetic și un loc de joacă (100mp) cu platforma de fitness. Acest parc este înconjurat de alei pietonale pavate(1.115mp) spații verzi (gazon 840mp) și au fost plantați arbori și peste 7500 de fire de flori.

Locul de joacă este înconjurat de gărduleț colorat, iar tot parcul și parcarea (2060mp) de peste 70 de locuri sunt iluminate de 29 de stâlpi. Totalul investiției a fost de 1.319.207,47 lei”, anunță primarul Florin Chelaru, coleg de partid cu edilul Constanței, Decebal Făgădău.

Actualitate