Actualitate

VIDEO. Comediantul Micutzu, implicat într-un scandal în Capitală. S-a lăsat cu amenzi și dosare penale

Actorul de stand-up comedy Cosmin Nedelcu, cunoscut ca Micutzu, a fost implicat într-un incident, duminică seară, în centrul Bucureștiului. Un bărbat l-a înjurat, iar comediantul a ripostat. Potrivit imaginilor, conflictul verbal a degenerat și un geam al unui magazin a fost spart.

Scris de 
 pe data 
16 august, 2021

„Din primele date a rezultat că în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător”, a transmis Poliția Capitalei, luni dimineață.

Micutzu „ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză”, potrivit Poliției, care a precizat că, pentru aplanarea conflictului, „au intervenit alte doua persoane, un bărbat și o femeie”.

În secvențele video, care nu surprind momentul inițial al conflictului, se vede cum actorul de stand-up comedy Cosmin Nedelcu poartă discuții aprinse cu un alt individ. La un moment dat, între cei doi are loc o altercație fizică, iar apoi, pe filmare se aude cum un geam al unui magazin este spart, scenă detaliată de altfel și în comunicatul polițiștilor.

În urma incidentului, patru bărbați au fost amendați cu 200 de lei fiecare, pentru „încălcarea unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare”. De asemenea, cei implicați în scandal sunt vizați și de un dosar penal pentru distrugere. Cei patru nu au fost reținuți, dar au dat declarații apoi au putut să plece acasă.

Actualitate