„Din primele date a rezultat că în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător”, a transmis Poliția Capitalei, luni dimineață.

Micutzu „ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză”, potrivit Poliției, care a precizat că, pentru aplanarea conflictului, „au intervenit alte doua persoane, un bărbat și o femeie”.

În secvențele video, care nu surprind momentul inițial al conflictului, se vede cum actorul de stand-up comedy Cosmin Nedelcu poartă discuții aprinse cu un alt individ. La un moment dat, între cei doi are loc o altercație fizică, iar apoi, pe filmare se aude cum un geam al unui magazin este spart, scenă detaliată de altfel și în comunicatul polițiștilor.

În urma incidentului, patru bărbați au fost amendați cu 200 de lei fiecare, pentru „încălcarea unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare”. De asemenea, cei implicați în scandal sunt vizați și de un dosar penal pentru distrugere. Cei patru nu au fost reținuți, dar au dat declarații apoi au putut să plece acasă.

(Visited 241 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.