Din imagini se poate vedea cum șoferul unei mașini Audi de culoare neagră, fără să se asigure, trage brusc de volan pentru a intra pe banda 1, intenționând să circule pe sensul de mers spre București.

Luat prin surprindere, șoferul de pe banda 1, care circula regulamentar, are prezență de spirit și, pentru a evita o tragedie, virează și intră pe sensul spre București, trecând la mai puțin de un metru de parapetul ce separă sensurile de drum.

Șoferul din Audi și-a văzut mai departe de drum, continuând pe sensul pe care circula inițial.

Filmarea a fost postată pe un grup de Facebook, unde șoferul încearcă tragă un semnal de alarmă și cere sfaturi pentru a idendifica cealaltă mașină. Șoferul menționează că data afișată pe cameră nu era setată și că incidentul s-a petrecut în cursul zilei de 19 iunie. 

Deși cei mai mulți i-au dat dreptate și l-au sfătuit pe șofer să meargă cu filmarea la Poliție, pentru a se reuși idendificarea Audi-ului, au existat și persoane care i-au atribuit și lui o parte din vină.

Șoferului cu camera i s-a reproșat că a încercat să devanse prin dreapta.

Postarea originală poate fi văzută AICI.

Vinovat tu ești nu el! El are prioritate față de tine așa spune legea! Tu trebuia să incedezi trecerea! Nu îl devansezi sau depășești pe dreapta că nu e tramvai!“.

Până să frâneze el brusc a redus viteza și tu erai cu piciorul pe accelerație , era clar că ăla a ratat ieșirea și de disperare nu sa mai uitat în oglinda ! De conducere preventiva nu stiti ?! Trebuia să îți dai seama că ăla o să facă un gest incredibil de prostesc ! Și nu cred că tu te-ai asigurat când te-ai dus pe ieșire (ai avut noroc că nu ai avut mașina în dreapta că sigur o loveai ) Instinctul și norocul te-au salvat , daca în loc de ieșire era un pilon de un pod tu erai mort și el își vedea de drum“, se arată într-un comentariu.

Mai jos puteți urmări filmarea. Cine credeți că a fost vinovat?

 

(Visited 3.366 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.